Huurperiodes

Wij hanteren huurperiodes van 2 uur, halve dag, 1 dag, 1 week en 4 weken. De minimale huurprijs van een artikel is gelijk aan de kortste huurperiode vermeld in onze prijslijst.  Voor langere termijnen of grotere aantallen maken wij offerte op maat. Neem daarom altijd contact met ons op voor de meest gunstigste tarieven.

– 1 dag huur bestaat uit maximaal 8 draaiuren.
– 1 week huur bestaat uit maximaal 40 draaiuren.

Huren in het weekend:
– Op zaterdag tussen 07.30u en 12.00u is 2 uur of een halve dag
– Op zaterdagochtend halen en op maandagochtend retour is 1 dag

Reserveren

U kunt bij ons vrijblijvend uw materieel reserveren. Mocht er uwerzijds iets tussenkomen of er is een plotselinge weersverandering waardoor u uw werkzaamheden niet kunt beginnen dan kunt u de reservering kosteloos annuleren of verplaatsen.

Verzekering en schadedekking

Al onze machines aangewezen door de Nederlandse wet als zijnde motorvoertuig zijn door ons W.A.M. verzekerd met een eigen risico van € 1.250,– per object per gebeurtenis. Voor overige schade, brand en diefstal kan via BMA Verhuur een dekking worden afgesloten. Om gebruik te maken van deze service dient dit voor aanvang van het huurcontract schriftelijk te zijn overeengekomen met inachtneming van onze voorwaarden. Deze zijn, evenals de tarieven, vrijblijvend op te vragen.